Kláris
Kláris
Főoldal Hírek Korábbi számaink Színházi kritikák Rólunk Élhető Világ Kapcsolat

Örökké virágáruslány

SZÉPIRODALOM

Winczheim Tibor

E-mailek

1. Kedves Barátom, Tibor!

Egész nap kerestem, de nem találtam. Sokáig gondolkodtam, hova tehettem, de nem jutott eszembe. Meg voltam győződve arról, hogy a fehér mappámba tettem, de úgy látszik, tévedtem. Most átnéztem a vöröset is, de abban kizárólag az adózásaimmal és munkahelyeimmel kapcsolatos papírokat őrzök, tehát kár volt végig nyálaznom.

Elméletileg persze a kék mappámban is lehet, hiszen, véletlenül akár bele is tehettem.

Időm azonban nincs az egész vastag paksamétát végig guberálni, mert ma délután még a karácsonyi bevásárlást is meg kell ejtenem a családom szabadságon lévő két tagjával, így már este sem lesz időm annak végig nyálazásra, különösen, mivel kocsonyát is kell főznöm.

Holnap pedig a szokásos ünnepi étel megfőzése, és a fenyőfa feldíszítése lesz soron. 25-én és 26-án pedig rokonok jönnek, akkor megint semmire sem lesz időm!

Még átpörgetem a régi és az új noteszemet is, hátha valamelyikben rálelek. Ha egyáltalán el tudom majd olvasni, mivel az egyikre ráömlött a kávé, a másik pedig már több mint húsz éves, és annyira zsíros, és kopott, hogy több oldala is olvashatatlan.

Na, mindegy, vegyük úgy, hogy elveszett. Ezért – ha a nagy ünneplés közepette idődből futná – küldd át légy szíves újra a postai elérhetőségedet!

Előre is nagyon köszönöm, és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok neked, valamint kedves családod minden tagjának:

Lujza.


2. Helló Tibi!

Elhagytam a lakcímedet, lökd át ímélben!

Puszi:

Lujzi.

♣    ♣    ♣
 
 
 
KLÁRIS irodalmi-kulturális folyóirat                                >>Impresszum<<                                Minden jog fenntartva!  ©